Kom på folkparksfest!

På med finstassen, kamma in lite brylcreme, stärk kjolen och vässa öronen – för nu är det dags för ett besök på folkparken!

ArtonVoices har intagit Tibble Teater och hängt flaggspel, kylt Trocaderon och trimmat chokladhjulet. Det bjuds på en helkväll med unika jazz-arrangemang och sedvanlig scenglädje! Allt från Beatles till Gershwin, från ubåtar till adagion! Vi förgyller också scenen med medryckande smidighet och sväng med hjälp av dansare från Laisings! Och självklart har vi med oss vårt eminenta husband! Pelle Claesson på trummor, Anne-Marie Henning på piano och Agge Eriksson på bas.
Bakom pinnen (och arren) som alltid: Lars Karlsand.


Vår gästartist är den bäste Dragspelevink ni kan tänka er, nämligen Bengan Janson!

Bengan började lira dragspel som åttaåring och har musicerat med så många olika artister och i en mängd olika sammanhang, allt ifrån Sonny Paige, Putte Wickman och Totta Näslund, till Charlotte Perelli, Thomas Di Leva och Sven-Bertil Taube. Ni hör ju själva att detta är en allkonstnär!

Att placera in den glade spelmannen Janson i ett fack låter sig inte göras. Med hänsynslös lust ger han sig in i jazzens, visans, folkmusikens och musik-komikens värld, allt är spelbart. Genom en nära publikkontakt och en osedvanlig musikalisk begåvning hanterar han både tangenter och publik på ett märkvärdigt lättsamt och begåvat sätt.

Och nu möter han den unika jazzkören ArtonVoices i ett lustfyllt samarbete!

Den 8 oktober på Tibble Teater, klockan 16.00.

Pris 250:- Barn under 12 gratis. Onumrerat. Biljetter fixar ni via denna länk:

https://www.tickster.com/sv/events/bxzkjtdgnp0n66k/2023-10-08/folkparksfest-med-av-and-bengan-janson?fbclid=IwAR1zonn92X3cthF2xxE7j_0a4t5J8EPk52tDBpmWpX1zskoaX-KFHkjNVsM

VARMT VÄLKOMNA!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *